• en

Vacature

Operator Productie

Het bedrijf

Innofil3D, gevestigd in Emmen, heeft de focus op de productie van filament voor 3D printing. Dit begon in 2012, toen we het eerste monofilament maakten voor een 3D printer, op verzoek van een printer producent. Sinds die tijd hebben we een breed portfolio aan producten ontwikkeld. Onze missie: Het perfecte filament voor jouw 3D printing toepassing. Wij zijn een jong bedrijf, en vanwege de gestage groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar talent om ons team te versterken.

De functie

Als Operator Productie ben je verantwoordelijk voor de productie op de aan jou toegewezen machine gedurende jouw dienst. In een combinatie van dagdienst, 2- en 3-ploegendienst zorg je met collega operators ervoor dat de gevraagde productiedoelen gehaald worden, met daarbij de focus op kwaliteit en veiligheid. Je analyseert verstoringen en verhelpt deze indien mogelijk, je voert klein onderhoud uit, en je denkt mee in het continu verbeteren van het productieproces.

Wat vragen we?

MBO werk- en denkniveau. Een proactieve en zelfstandige houding, gecombineerd met de verantwoordelijkheid en de drive om de machines optimaal te laten functioneren. Flexibiliteit in het werken in 3-ploegendienst. Ervaring in het werken met productie-machines in de polymeer-verwerkende industrie is een pre.

Wat bieden we?

Een hands-on functie waarmee je bijdraagt aan de dagelijkse productie van spoelen filament, en aan de verdere groei van ons bedrijf. Salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring, vermeerderd met toeslag voor 3-ploegendienst. Arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie een tijdelijk contract zijn, voor 40 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid wordt verlenging voorzien. Overige arbeidsvoorwaarden zoals beschreven in het personeels-reglement.

Meer weten?

Solliciteer met CV en motivatiebrief, of neem contact op met René Tonn, productie manager, via r.tonn@innofil3d.com.